Μπορεί στον Ολυμπιακό να μένουν μόνο τα διαδικαστικά για την απόκτηση του Πέπε από τη Βιτόρια Γιμαράες, ωστόσο το κενό που άφησε ο Γκιγιέρμε ίσως να μην καλυφθεί μόνο από έναν παίκτη, καθώς οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη μεσαία τους γραμμή.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν… στροφές για να αποκτήσουν τον Γιαν Εμβιλά, με το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού μέσου να έχει έχει γίνει.

Το ενδιαφέρον για τον 30χρονο χαφ ήταν δεδομένο και το επιβεβαίωσε την Πέμπτη (03/09) ο Ματιέ Βαλμπουενά μέσω της ραδιοφωνικής του παρουσίας στο RMC. Μάλιστα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι ο συμπατριώτης του θέλει να παίξει για λογαριασμό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί πιο δυναμικά, ώστε να κάνει δικό του τον Εμβιλά και καλείται να τα βρει με τη Σεντ Ετιέν, με την οποία ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Πάντως, ο 30χρονος «κόφτης» δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κλοντ Πιέλ, έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και ταυτόχρονα υπάρχει ρήτρα σε αυτό, που εάν έφερνε πρόταση από άλλη ομάδα, θα έπαιρνε και αυτός ποσοστό από τα χρήματα.

Έχοντας ως δεδομένα όλα αυτά αλλά και την επιθυμία του παίκτη να φύγει για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκουν τελικά λύση με τερματισμό της μεταξύ τους συνεργασίας.

Την περασμένη σεζόν, δυναμικός αμυντικός μέσος πρόλαβε να κάνει 33 συμμετοχές, έχοντας και 2 ασίστ με τους «στεφανουά», παρότι το εγχώριο πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορονοϊού.