Η πλοκή στο σίριαλ της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ παίρνει πλέον τον χαρακτήρα θρίλερ, καθώς λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεν έχει βρεθεί ακόμη η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις. Το όλο θέμα κολλάει στην οψιόν αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Η ένωση θέλει να υπάρχει στη συμφωνία, προκειμένου να μπορέσει να τον αποκτήσει σε μόνιμη βάση, ενώ η Λας Πάλμας δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, καθώς ο πρόεδρός της τον θεωρεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Ο Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, λοιπόν, φαίνεται -σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ- να έχει αλλάξει στάση στις διαπραγματεύσεις και ενώ άλλα είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, άλλα δεδομένα έθεσε σήμερα στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ανοικτή γραμμή των δύο πλευρών να κλείσει προσωρινά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μετακίνηση του Αργεντινού στην Ελλάδα και την Ένωση θα χαλάσει. Ή, τουλάχιστον, το ενδιαφέρον δεν θα πάψει μέχρι και τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ενεργοποιήθηκε ο ίδιος ο Αραούχο

Όλη αυτή η κατάσταση έκανε τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο να ενεργοποιηθεί στην υπόθεση και να έχει επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας. Σε αυτήν ζήτησε να φύγει και να δοθεί στην ΑΕΚ με τους όρους που ο ίδιος και οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν. Ωστόσο, όχι μόνο δεν εισέπραξε την απάντηση που θα ήθελε, αλλά φέρεται να πήρε και τελεσίγραφο…

«Αν θες να πας δανεικός για έναν χρόνο επειδή το θες, να πας. Του χρόνου σε θέλουμε ξανά εδώ. Μόνο δανεικός για έναν χρόνο θα πας στην ΑΕΚ», λέγεται ότι ειπώθηκε στον Αργεντινό επιθετικό.

Θα ψαχτεί και για αλλού

Όλα αυτά τα δεδομένα έκαναν την Ένωση να ενεργοποιηθεί για τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη λίστα της για τη θέση του επιθετικού. Με δεδομένο ότι και ο Ούγκο Αλμέιδα είναι κοντά στην αποχώρηση, η απόκτηση φορ είναι επιτακτική. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες το τέλος αυτού του σίριαλ…