Στο τελευταίο (εξ αναβολής κι αδιάφορο) ματς της σεζόν, ο Απόλλωνας Σμύρνης έφυγε νικητής από τα Γιάννενα με το 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ και πέτυχε την πρώτη νίκη στα πλέι άουτ. Φερνάντες και Ντάουντα τα γκολ.

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη νίκη του στα play out νικώντας με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ εκτός έδρας σε εξ αναβολής παιχνίδι της Super League. Από ένα γκολ οι Φερνάντεζ και Ντάουντα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τον αγώνα με 4-4-2 και με Κρίζμαν και Παμλίδη στην επίθεση. Ο Απόλλων Σμύρνης επέλεξε το 4-2-3-1 με Ντάουντα φορ και πίσω του τους Φερνάντεζ, Μπεντινέλι και Ρώσση.

Στο 10ο λεπτό του ματς δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Μπεντινέλι, που όμως το ριπλέι έδιξε πως δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό. Μετά από χρήση VAR ο ρέφερι Βάτσιος πήρε πίσω το πέναλτι σε μία σωστή απόφαση που απλά άλλαξε μία λανθασμένη υπόδειξη.

Στο 31ο λεπτό ο Απόλλων Σμύρνης αντέδρασε σωστά σε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ. Ο Ντάουντα έδωσε στον Ρώσση και από εκεί έκανε το γύρισμα στον Φερντάντεζ που με καλό και δυνατό τελείωμα έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του α’ μέρους.

Στο 2ο μέρος ο Απόλλων Σμύρνης που γενικά ήταν πιο καλός και ουσιαστικός επιθετικά από τον αντίπαλό του είχε και 2ο γκολ. Το βρήκε από τον Ντάουντα που σκόραρε με κεφαλιά στο 57′ μετά από σέντρα Χουχούμη και αδράνεια του Πανουργιά που τον έχασε. Στη συνέχεια παρά τις φάσεις που βγήκαν αλλαγή στο σκορ δεν υπήρξε.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OUT

  1. Βόλος 43
  2. Ατρόμητος 37
  3. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 35
  4. Λαμία 35
  5. Απόλλων Σμύρνης 34
  6. ΟΦΗ 32
  7. Παναιτωλικός 28
  8. Α.Ε.Λ. 27

Πηγή: gazzetta.gr