Μία-μία αναμένεται να κλείνουν σιγά σιγά οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού τη συγκεκριμένη εβδομάδα, αφού ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει πλέον το θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Πανιώνιο.

Αμέσως μετά θα υπάρξει ραντεβού του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων» για το «κλείσιμο» του πακέτου «Μανιάτη-Κουμορτζί», οι οποίοι σύντομα αναμένεται να πιάσουν λιμάνι.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, αυτός θεωρείται «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό και λογικά θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ως το καλοκαίρι και ακολούθως θα ενταχθεί στους Πειραιώτες.

Από την άλλη ο Μπερνάρντ Κουμορτζί, θεωρείται σταντ μπάι και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα τον πάρει ως δανεικό για έξι μήνες με ρήτρα αγοράς τον Ιούλιο.

«Τελειώνει» και του Μιραλάς

Κατά τα άλλα, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει την παραμονή του στον Ολυμπιακό και ο Κέβιν Μιραλάς. Η μικρή αυτή παράταση θα συμβεί, διότι από τη μία υπάρχουν τα ματς με Ηρακλή και Κέρκυρα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για τον Ολυμπιακό, ενώ από την άλλη ο μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό δεν θα έρθει μέσα σε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.

Όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και ανησυχία για την υπόθεση του νεαρού Βέλγου επιθετικού.

Πηγή: gazzetta.gr