Η αναζήτηση έδρας για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, η οποία άρχισε πριν μήνες, συνεχίζεται ακόμη, με την ΕΠΟ να εξετάζει πλέον και την περίπτωση της Αλβανίας, έπειτα από αυτές των Ρουμανίας και Σερβίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να φέρεται να έχει δώσει ήδη θετική απάντηση.

Εδώ και μήνες η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ψάχνει γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού και δεν βρίσκει, αν και έχει… ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Μια αναζήτηση που συνεχίζεται, με το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι να μπαίνουν στη λίστα με τις υποψήφιες πόλεις.

Το νεότερο σενάριο που κυκλοφορεί, όμως, θέλει και την Αλβανία να είναι μία από τις επιλογές και ενδέχεται να είναι και αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή. Όπως μετέδωσαν, μάλιστα, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, η αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ ότι είναι θετική στο να γίνει το παιχνίδι στα Τίρανα.

Συγκεκριμένα, να γίνει στο «Αρένα Κομπετάρε» στο οποίο είχε διεξαχθεί τον περσινό Μάιο ο τελικός του Europa Conference League ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ.