Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» ότι χρειάζεται ενίσχυση και μετά το εντατικό ψάξιμο των Αντωνίου-Φρέιτας, είναι πλέον όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η μεταγραφική του αντεπίθεση.

Στα χαφ οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς της Σάλκε με τον παίκτη να παρακολουθείται ακόμη από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Τότεναμ αλλά και τον Ολυμπιακό.

Η εναλλακτική επιλογή είναι ο Στάιν Σχάαρς, με τα ίδια περίπου οικονομικά δεδομένα με τον Ράκιτιτς καθώς τα συμβόλαια και των δυο παικτών λήγουν το καλοκαίρι και αξιώνουν μισθό περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στη θέση του επιθετικού διακαής πόθος είναι ο Ούγκο Αλμέιδα. Η Λάτσιο αποσύρθηκε από την κούρσα της απόκτησης του Πορτογάλου επιθετικού καθώς οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές και έτσι μένει μόνο η Ρεάλ από τις ομάδες που φέρονται να είναι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού για την υπογραφή του Αλμέιδα. Και είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τι θα επιλέξει ο ποδοσφαιριστής.

Εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση είναι ο Τζον Κάριου και ο Άντε Βούκουσιτς. Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Πορτογάλου Μπέμπε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν επιθετικός, όσο και σαν επιθετικός χαφ. Ο Μπέμπε δεν παίζει στην Γιουνάιτεντ και οι Άγγλοι θα ήθελαν να τον στείλουν κάπου για να πάρει παιχνίδια.

Πηγή: gazzetta.gr