Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κοιτάξει για την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων.

Η κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι πράσινοι τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν ανησυχήσει τους ανθρώπους του τριφυλλιού που έχουν ήδη κάνει αρκετές επαφές με τους υποψήφιους. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας είχαν μεταβεί στο εξωτερικό για μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Αυτό που απομένει είναι οι εισηγήσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα που θα γίνουν περίπου στις 20 Δεκέμβρη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ που θα μπορούν να βοηθήσουν και στο δημιουργικό κομμάτι. Οι πράσινοι δείχνουν μεγάλη αδυναμία στην συγκεκριμένη θέση και ο Πορτογάλος τεχνικός το έχει καταλάβει. Έτσι, εκτός από αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ θα κοιτάξουν και για δεξιοπόδαρο μέσο που μπορεί να παίξει και ως δεκάρι.

Ο Στέιν Σχάαρς είναι πολύ ψηλά στην πράσινη μεταγραφική λίστα αφού η περίπτωση του αρχηγού της Άλκμααρ έχει ξεχωρίσει. Ο Ολλανδός μέσος θέλει να φύγει από την «ΑΖ» και έχει «ψηθεί» για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Μπερνάρντκ Κουμορτζί είναι στα υπόψιν λόγω και του υψηλού κασέ του.

Σύμφωνα με την «Sportday», άνθρωποι του Παναθηναϊκού «τσέκαραν» τον Ματίας Ιγκλέσιας της Λάρισας στο ματς με την ΑΕΚ. Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι πράσινοι παρακολουθούν τον 25χρονο αμυντικό χαφ. Πάντως, δεν σημαίνει και πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του. Οι σκέψεις για δανεισμό του Νταμιέν Πλεσί, ίσως να κάνουν τον Ιγκλέσιας μια εναλλακτική λύση στα χαφ.

Ρώτησαν για Ροντρίγκεζ

Από την Πορτογαλία γίνεται λόγος πως ο Κάρλος Φρέιτας ρώτησε για τον Κρίστιαν Ροντρίγκεζ. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Πόρτο ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα και φέτος έχει ελάχιστες συμμετοχές με τους «δράκους». Ο σύλλογος του Οπόρτο, τον πουλάει ή τον παραχωρεί δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και ίσως το όνομα του παίξει δυνατά τις επόμενες μέρες που θα γίνουν και οι εισηγήσεις του Πορτογάλου προπονητή του τριφυλλιού.

Πέτσκο και Πασέκο
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τριών παικτών, ενώ πολλά θα καθορίσει και η εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν από την Παιανία. Όπως αναφέρει η «Sportday», ο Σλάβομιρ Πέτσκο της Λεχ Πόζναν και ο Πασέκο της Λίβερπουλ είναι ψηλά στην πράσινη λίστα.

Πηγή: gazzetta.gr