Έχει κατακτήσει Champions League, έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, έχει πάει στους «8» του Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα, γενικά κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Κέιλορ Νάβας έχει πετύχει πολλά για τα οποία του αξίζει αποθέωση. Το πιο σημαντικό, όμως, το κάνει τώρα και δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, αφού αποφάσισε να φιλοξενήσει 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στη βίλα του στο Παρίσι.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που βγήκαν να κάνουν δηλώσεις για να καταδικάσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που αποφασίζουν να αφήσουν τα λόγια και να προχωρήσουν στις πράξεις.

Αυτό δείχνει η απόφασή του, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, να φιλοξενήσει 30 Ουκρανούς πρόσφυγες στη βίλα του στο Παρίσι, όπου μένει με την οικογένειά του. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Νάβας έχει τοποθετήσει 30 κρεβάτια στην αίθουσα κινηματογράφου που διαθέτει η βίλα του, έχοντας αναλάβει παράλληλα το φαγητό των προσφύγων, στους οποίους έχει αγοράσει και ρούχα, ενημερώνοντάς τους πως θα τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν, μέχρι να βρουν ένα μέρος για να εγκατασταθούν μόνιμα.

Μια κίνηση που έχει ως αποτέλεσμα ο Νάβας να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου για την ευαισθησία του και την ταχύτητα με την οποία έδρασε.

What a man, Keylor Navas! ❤️🇨🇷Sport reveals that Navas has welcomed 30 Ukrainian refugees into his home temporarily. Providing them beds, food and clothes in the movie theatre of his home in Paris. 🇺🇦

Posted by Fabrizio Romano on Saturday, March 26, 2022