Η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς του κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και στην ΑΕΚ στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1. Παιχνίδι για το οποίο δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού τα τεστ για τον κορονοϊό έδειξαν ότι υπάρχουν δύο νέα κρούσματα στις τάξεις των παικτών του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος ψάχνει λύσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση είχε ανακοινώσει ότι είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα στα τεστ που είχαν γίνει. Τώρα, τη Δευτέρα (24/1) οι κιτρινόμαυροι υποβλήθηκαν ξανά σε αυτή τη διαδικασία και τα αποτελέσματα λόγω της κακοκαιρίας που έκανε άνω-κάτω την Αττική άργησαν να βγουν. Τελικά αυτό έγινε το βράδυ της Τρίτης (25/1) και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για την ΑΕΚ αφού υπάρχουν κι άλλα δύο κρούσματα.

Αυτό σημαίνει πως οι συγκεκριμένοι παίκτες, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, μπαίνουν σε καραντίνα και θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Βόλο, με συνέπεια να μεγαλώνει ο πονοκέφαλος του Γιαννίκη αφού οι Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί είναι στην εθνική Ιράν, οι Μάνταλος και Τσιντώτας έχουν ενοχλήσεις, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί και ο Χατζισαφί στην εθνική ομάδα του Ιράν.