Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης της Άλκμααρ με τη Χεράκλες στο «AFAS Stadion» για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας, ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε και πάλι δίχτυα. Με εξαιρετική προσωπική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Άλκμααρ τελικά επικράτησε με 4-1 και πέρασε στη φάση των «16» του θεσμού.

Ο 23χρονος Έλληνας στράικερ, που πήγε στην Άλκμααρ μετά από την εντυπωσιακή πορεία του στη Βίλεμ, βγάζει ασπροπρόσωπο το κλαμπ που επένδυσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Παυλίδη στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις του. Χάρη και στα γκολ του, η ομάδα του βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό της στην τρέχουσα σεζόν μετρώντας πέντε σερί νίκες – η μια από αυτές μάλιστα κόντρα στον Άγιαξ με σκορ 2-1, όπου ο Παυλίδης επίσης βρήκε δίχτυα.

Συνολικά, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδας έχει δέκα γκολ σε 25 συμμετοχές. Επιπλέον, έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη σεζόν και στο εσωτερικό του συλλόγου είναι σίγουροι πως έχει κι άλλα να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένας από τους υποψήφιους για το «Βραβείο Πούσκας» που δίνει η FIFA για το καλύτερο γκολ του 2021 στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων The Best. Στο εν λόγω τέρμα κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ όσο αγωνιζόταν ακόμη στη Βίλεμ, «χόρεψε» όλη την αντίπαλη άμυνα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το αν θα πάρει αυτός το βραβείο ή όχι θα γίνει γνωστό στη διάρκεια της τελετής των βραβείων που θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου του 2022 στη Ζυρίχη της Ελβετίας.