Όταν η μόνη αλλαγή είναι αυτή του ονόματος, τότε τα προβλήματα που δεν λύθηκαν αργά ή γρήγορα θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους. Αυτό το σκεπτικό έχουν οι παράγοντες των ομάδων της Γ’ Εθνικής που σκέφτονται να κατέβουν σε απεργία.

Η απόφαση των ομάδων του Βορείου ομίλου της Γ’ εθνικής να αναστείλουν επ’ αόριστον το πρωτάθλημα, εξαιτίας των πενιχρών εσόδων και της μικρής επιχορήγησης που λαμβάνουν που δεν είναι ικανή να συντηρήσει ομάδες μιας επαγγελματικής κατηγορίας, έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Πλέον σύσσωμες οι ομάδες της πρώην Γ’ Εθνικής και νυν… Football League 2 και από τους δυο ομίλους, Βορρά και Νότου θα συγκεντρωθούν την επόμενη Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εξέδρας», ώστε να ληφθούν από κοινού και όχι αποσπασματικές αποφάσεις.

Από την συνεδρίαση των παραγόντων του Νοτίου ομίλου που έγινε χθες έλειψε μόνο ο εκπρόσωπος της Παναχαϊκής με τον Αλέξη Κούγια να κάνει δηλώσεις για το θέμα: «Δεν ενδιαφέρει την ΠΑΕ Παναχαϊκή οποιαδήποτε σύσκεψη έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, από τη στιγμή που υπάρχουν ομάδες που είναι κρατικοδίαιτες».

πηγή: gazzetta