Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε βαν με τεχνικούς του ΟΤΕ TV, έξω από το Καυταντζόγλειο στάδιο, με τους εργαζομένους να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΟΤΕ TV, που βρισκόταν στο γήπεδο για να κάνει τις τελικές ρυθμίσεις για την κάλυψη του αγώνα, Ηρακλής-ΑΕΛ και ακολούθησε συμπλοκή.

Πέντε εργαζόμενοι που εργάζονταν μέσα στο βαν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο γήπεδο έκαναν την εμφάνιση τους αστυνομικές δυνάμεις.

Το βαν αποχώρησε αποχώρισε και το ματς δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Κοντονής: Το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης θα εξαλείψει τις παθογένειες που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση για την επίθεση εξέδωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας, Θρησκευμάτων και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Στην ανακοίνωση, ο κ. Κοντονής, κάνει λόγο για ένα ακόμη «σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας». Ο υφυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα φαινόμενα και δεσμεύτηκε ότι με νομοθετικό έργο θα «εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση του κ. Κοντονή:

«Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή – ΑΕΛ.

Η κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου».