Η υπόθεση της επίθεσης κουκουλοφόρων εις βάρος της Κεϊρά Χαμραουί, παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένει ανοιχτή και η αστυνομία φτιάχνει λίστα με υπόπτους. Την ίδια ώρα, η εφημερίδα L’ Equipe δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει πώς είναι το πόδι της Χαμραουί μετά την επίθεση που δέχθηκε με απανωτά χτυπήματα με σιδερολοστούς.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από όταν η Γαλλία σοκαρίστηκε από την επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, με τις υποψίες αρχικά να πέφτουν στη συμπαίκτριά της, Αμινάτα Ντιαλό. Στην πορεία, όμως, η γαλλική αστυνομία έβαλε στο κάδρο και τον Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ τα ρεπορτάζ της Τρίτης (16/11) έλεγαν ότι η έρευνα αφορά και τη σύζυγο του πρώην διεθνή Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Η έρευνα, προφανώς, θα συνεχιστεί και όλοι, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να δουν σε τι κατάσταση είναι το πόδι της Χαμραουί. Το θύμα της επίθεσης δημοσιοποίησε μέσω της L’ Equipe μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ότι στο πόδι της έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα, μία πληγή κάτω από το γόνατο καθώς και άλλα μικρότερα αιματώματα, ενώ της έχουν γίνει και ράμματα στη δεξιά κνήμη.

https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1461000995912269833