Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Βλέπει όλα τα παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο ότι δεν δίστασε να πάει στην έδρα του «αιωνίου αντιπάλου». Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάθισε στην εξέδρα των επισήμων και πανηγύρισε το γκολ του Μιραλάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αποφάσισε να δει το παιχνίδι από το μπουθ στο οποίο ήταν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Τώρα το… μενού για τους Πειραιώτες περιλαμβάνει δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Αύριο Τετάρτη στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα βρεθεί στα δύο γήπεδα. Η τελευταία του σκέψη είναι να μεταβεί αύριο στην Κρήτη και να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η πρόθεσή του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μη μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Στο Παγκρήτιο πάντως θα βρίσκεται σίγουρα ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κομινάκης, που θα ταξιδέψει αύριο Τετάρτη για το νησί της Κρήτης.

Πηγή: gazzetta.gr