Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρήκε στο πρόσωπο του Μαρσέλο Μπορντόν τον ιδανικό στόπερ για την πράσινη αμυντική γραμμή. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος της Σάλκε αρέσει στο Νιόπλια.

Ο Μπορντόν είχε ακουστεί και στο παρελθόν για το τριφύλλι αλλά δόθηκε προτεραιότητα σε παίκτες όπως ο Γκαλάς και ο Μαρτσένα αλλά λόγω των δυσκολιών της μεταγραφής οι περιπτώσεις τους εγκαταλείφτηκαν.

Έτσι, το φαβορί για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μαρσέλο Μπορντόν. Ο 34χρονος στόπερ της Σάλκε έχει όλα τα στοιχεία που επιθυμεί ο Νίκος Νιόπλιας και αυτά είναι ο σωματότυπος, έχει ύψος 1,89μ., ενώ είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Άλλωστε πρόκειται για Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Επίσης, δεν του λείπει η εμπειρία καθώς επί 11 συναπτά έτη αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα. Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις ίσως και οριστική κατάληξη. Άλλωστε η Σάλκε μετά την απόκτηση του Κριστόφ Μέτσελντερ δεν τον έχει… ανάγκη παρότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2011.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1,3 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Στα θετικά είναι πως ο Φέλιξ Μάγκατ δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε άλλο γερμανικό σύλλογο αλλά μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Μπορντόν δεν λογίζεται ως ξένος καθώς είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και ζήτησε λίγες ημέρες για να απαντήσει στους πράσινους.

Πηγή: gazzetta.gr