ΒΚάνοντας το… ταμείο της νίκης με τον ΠΑΟΚ ο Eρνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες να μην κάνουν λάθη και τους ξεκαθάρισε ότι πρώτα το μυαλό είναι στο ματς με τον Εργοτέλη και μετά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρκετά λάθη, πούλησαν πολλές φορές την μπάλα και δεν είναι τυχαίο, ότι οι θεσσαλονικείς έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν και να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους Πειραιώτες.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία και πριν από την προπόνηση, ο Βαλβέρδε τους μίλησε για μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, τους έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

«Κάναμε λάθη χωρίς πίεση. Κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες», είπε στους βασικούς ο Βαλβέρδε και ακολούθως τους μίλησε για την συνέχεια: «Εχουμε ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την ΑΕΚ. Υπάρχει πρώτα ο Εργοτέλης και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr