Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα συνεργάζεται με τον μάνατζερ του Γιούρκα Σεϊταρίδη, Ζόρζε Μέντες που έχει πολλούς λαμπερούς πελάτες και πρότεινε την απόκτηση παικτών του στις θέσεις που ψάχνει ο Παναθηναϊκός με τα ονόματα να έχουν μέσα από Ντέκο μέχρι Εντίνιο.

Ο Φερέϊρα, αν έρθει στον Παναθηναϊκό θα πρόοτείνει συγκεκριμένα ονόματα στους Αντωνίου και Φρέιτας για τις θέσεις που «πονάει» το Τριφύλλι.

Οι θέσεις αυτές είναι αυτή του box to box μέσου, του δεύτερου επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Σισέ, αλλά και του αντικαταστάτη του Γκοβού.

Πιο συγκεκριμένα για την θέση του μέσου ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό του Ντέκο. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές και αν ενδιαφέρονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μπορούσαν να αποκτήσουν το Ντέκο με αρκετά χαμηλότερο μισθό από αυτόν που ζητούσε το καλοκαίρι. Ωστόσο η ομάδα του θα μπορούσε να είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένα άλλο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Ούγκο Βιανά που είχε ξαναπαίξει το καλοκαίρι και ήταν πρόταση του Φρέιτας.

Για τον επιθετικό ακούστηκαν διάφορα ονόματα με αυτό που κάνει την διαφορά να είναι ο Ούγκο Αλμέιδα της Βέρντερ. Ο Φερέϊρα πιστεύει ότι μαζί με τον Σισέ θα δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο αν και αυτή η περίπτωση θα μπορούσε να είναι αρκετά… αλμυρή.

Οι άλλες δυο περιπτώσεις είναι ο Νούνες της Μαγιόρκα και ο γνωστός στην Ελλάδα, Εντίνιο που γνώρισε ο Φερέϊρα κατά την θητεία του στην Μάλαγα.

Τέλος για την θέση του δεξιού μέσου «παίζουν» τα ονόματα του Ούκρα της Πόρτο και του Ελισέου της Λάτσιο που είναι μεγάλη αδυναμία του Φερέϊρα.
πηγή: gazzetta