Ο Γιάτσεκ Γκμοχ έκανε… πρεμιέρα σήμερα στην Παιανία, προσπαθώντας να αποφορτίσει τους «πράσινους» και να στείλει μήνυμα εν όψει της συνέχειας. «Θα είμαστε μαζί για λίγα παιχνίδια. Πάμε γερά». Μπήκαν Λέτο και Νίνης.

Σαν προπονητής και φυσικά σαν άνθρωπος είναι πάντα ευδιάθετος και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η ψυχολογία στην Παιανία ήταν στα… down, ο Γιάτσεκ Γκμοχ με αρκετά πειράγματα προσπάθησε να φτιάξει το κλίμα στην πρώτη του προπόνηση ως υπηρεσιακός τεχνικός του «τριφυλλιού».

Τον πολωνό τεχνικό παρουσίασε ο α’ αντιπρόεδρος των «πρασίνων» Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος είπε: «Όλοι ξέρετε ποιος είναι ο Γιάτσεκ Γκμόχ. Ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού και ένας μεγάλος προπονητής. Βοηθήστε τον για όσο καιρό θα είναι μαζί σας».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο 71χρονος προπονητής και επεσήμανε στους παίκτες: «Θα είμαι για μερικά παιχνίδια μαζί σας. Πάμε γερά να νικήσουμε τον Ηρακλή. Αφήνουμε πίσω ό,τι έχει γίνει και θέλω να κάνουμε μια νέα αρχή. Νίκη και καλό θέαμα».

Επιστροφή Λέτο και Νίνη

Από εκει και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στην ανάπτυξη από τα πλάγια με σέντρες και τελειώματα με αντίσταση, και παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σε δύο γκρούπ με εναλλαγές.

Οι Νίνης και Λέτο ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκαν ατομικά. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Ραντοβάνοβιτς, Καπίνο, Σταμπολζίεφ, Φέτσης, Μαχλελής, Κάσας και Μανσούρ από την ομάδα U-20, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες ανδρών, Ελλάδας (Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος) και Μάλι (Καντέ).

Πηγή: gazzetta.gr