Ύστερα από τρία χρόνια, ο Νέναντ Κρστιτς αποχωρεί απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, η συνεργασία των Ρώσων με τον σέρβο σέντερ ολοκληρώθηκε και ο παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ο 30χρονος άσος άφησε το NBA το 2011 για να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε αυτή την τριετία μπόρεσε να πανηγυρίσει ισάριθμα πρωταθλήματα, αλλά ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης της Ευρωλίγκας… έπεσε στο κενό!

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Κρστιτς είχε κατά μέσο όσο σε 29 αγώνες στην Ευρωλίγκα 9,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ.

Nenad Krstic will not continue with Cska Moscow. He is free agent!
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) June 23, 2014

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην καριέρα μου, αν αναφερθούμε στην οργάνωση, τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους γύρω απ’ αυτήν. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Δυστυχώς ήρθε το τέλος, είναι μια επαγγελματική απόφαση. Ένιωσα σαν να έπαιζα στην ΤΣΣΚΑ για πολλά χρόνια. Είχαμε ένα στόχο να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα για τους οπαδούς μας, αλλά δεν το πετύχαμε. Είμαι βέβαιος πως αυτό θα γίνει άμεσα στο μέλλον. Πάντα θα υποστηρίζω την ΤΣΣΚΑ, καλή επιτυχία σε όλους», είπε ο Κρστιτς μετά το «διαζύγιο».

Πηγή: Sport-fm.gr