Χωρίς «καθαρό» αριστερό κινδυνεύει να παραταχθεί στο αυριανό (25/11, 19:55) παιχνίδι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός. Για τους «ερυθρόλευκους» θα λείπουν οι Χολέμπας και Βινάγκρε, ενώ ο Ραφίνια κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι, η ενίσχυση σε αυτήν τη θέση μοιάζει δεδομένη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Ματέους Ρέις και ο Φρέντρικ Μπιόρκαν, με τον πρώτο να έχει απασχολήσει αρκετά σοβαρά τους Πειραιώτες τον προηγούμενο καλοκαίρι (και φθινώπορο). Μάλιστα, σημειώνει πως η υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ είναι ανεξάρτητη από εκείνη του Νορβηγού άσου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επικοινωνία με τον 25χρονο μπακ και δείχνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον κάνουν μέλος του ρόστερ τους. Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα γίνει κίνηση τον Ιανουάριο, με την αγορά του παίκτη από τη Ρίο Άβε έναντι ενός μικρού ποσού, ή θα τον κλείσει για το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερου.

Ωστόσο, στο… κόλπο βρίσκεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Με δεδομένο ότι δεν θα είναι απίθανη η προσθήκη ακόμη και δύο παικτών στο αριστερό άκρο της άμυνας, αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη και όσον αφορά τον δανεισμό του Βινάγκρε από τη Γουλβς, ενός παίκτη που πιστεύει πολύ ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο τα απανωτά προβλήματα τραυματισμού δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητές του.