Σε λίγους μήνες μπαίνουν οριστικά τίτλοι τέλους στη… σχέση της Παναχαϊκής με τον Αλέξη Κούγια.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι φεύγει οριστικά απ’ την ομάδα, αφού δεν μπορεί να αντέξει άλλο τον πόλεμο που υποστηρίζει ότι του γίνεται και επιτέθηκε εκ νέου στο δήμο της πόλης, στην Ερασιτεχνική και την Αστυνομία Αχαΐας.

Απ’ την άλλη, ο γνωστός ποινικολόγος δεν έκανε σαφές το τι θα κάνει στο υπόλοιπο της σεζόν με τους «ροσονέρι» και το αν θα τους αποσύρει από το πρωτάθλημα της Football League, όπως είχε γνωστοποιήσει πριν λίγες μέρες.

Άφησε δηλαδή ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Πατρινοί να συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά και το καλοκαίρι να ψάξει να βρει κάποιον που θα ενδιαφέρεται να τον διαδεχθεί. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αν η αναζήτηση δεν βρει αντίκτυπο, θα συνεχίσει στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε όσους θεωρεί ότι του βάζουν εμπόδια όλα τα χρόνια που ασχολείται με την Παναχαϊκή και έκανε ένα μίνι απολογισμό της παρουσίας του. Σχολίασε, δε, τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Αχαΐας την περασμένη Δευτέρα, τόσο εκτός αγωνιστικού χώρου -με τα επεισόδια- όσο κι εντός, όπου οι Πατρινοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Πηγή: Sport-fm.gr