Εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατούσε στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι «δικεφάλων» με τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του ήταν σκασμένοι από την αντιμετώπιση που έτυχαν από τον Ισραηλινό ρέφερι, Ορέλ Γκρίνφελντ.

Στην Ένωση θεωρούν ότι αδικήθηκαν με το φάουλ που δεν έδωσε πάνω στον Βράνιες από τον Σφιντέρσκι, στη φάση του πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν και τελικά επικράτησαν τελικά οι Θεσσαλονικείς, και με πέναλτι από τον Βαρέλα στη φάση του 83ου λεπτού.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές συζητούσαν σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια και αρκετοί από αυτούς έψαχναν τα στιγμιότυπα του ματς για να επιβεβαιώσουν πως έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται.

Βράνιες: Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για το φάουλ;

Στη φάση που ο Ισραηλινός ρέφερι έδωσε το πέναλτι, με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε πως υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στον παίκτη της ομάδας του και πως αυτό διαμόρφωσε την

Τη φάση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ογκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ο Βόσνιος στόπερ ήταν έξαλλος. «Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για αυτό το φάουλ;», έλεγε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ότι δεν διαμαρτυρήθηκε εκείνη την ώρα, εξηγούσε ότι πέφτοντας από το σπρώξιμο του Σφιντέρσκι συνέχισε τη φάση, καθώς η μπάλα ήταν «ζωντανή».

Χάνει τα επόμενα τρία παιχνίδια ο Λιβάγια

Στην Ένωση δεν έφτανε μόνο η ήττα, ήρθαν και οι αποβολές των Μάρκο Λιβάγια και Νίκλας Χουλτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Σουηδός μπακ θα χάσει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, την ώρα που ο Κροάτης επιθετικός είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει πως εκτός από το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΛ (εντός) και Βόλο (εκτός). Ξανά διαθέσιμος ο Κροάτης άσος θα είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.