Σε οριακό σημείο παραμένουν οι σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση του κλειστού. Χθες δε σημειώθηκε καμία ουσιαστική εξέλιξη, ωστόσο σήμερα είναι πιθανό η πλευρά του σταδίου να απευθύνει πρόσκληση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ίσως ακόμη και στο ΔΣ που έχει προγραμματιστεί την προσεχή Παρασκευή, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους. Δεν αναγνωρίζουν το χρέος 670.000 ευρώ που αξιώνει η διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση της τριετίας 2009-2012 και την καλεί να λύσουν τη διαφωνία τους δικαστικά, ενώ θεωρεί υπέρογκες τις απαιτήσεις για τη χρήση της ερχόμενης σεζόν.

Μένει να φανεί αν υπάρχει περιθώριο συμφωνίας ή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κληθεί να βρει άλλο γήπεδο για τις υποχρεώσεις της ομάδας (εξετάζονται το Περιστέρι για την Α1 και το Ελληνικό για την Ευρωλίγκα) με όσες δυσκολίες συνεπάγεται αυτό, αλλά και πώς θα καταφέρει η διοίκηση του ΟΑΚΑ να καλύψει τη ζημιά από τα έσοδα που θα χάσει βλέποντας μετά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να αποχωρεί και ο μπασκετικός από το συγκρότημα των εγκαταστάσεων.

Πηγή: sport-fm.gr