Με καλύτερη πρόταση από την αρχική έχει επιστρέψει η Νότιγχαμ για την απόκτηση του Αμπντούν.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αλγερίας, ο βρετανικός σύλλογος προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για τον Γαλλοαλγερινό άσο του Ολυμπιακού, αλλά οι Πειραιώτες αξιώνουν ένα εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, ομάδα από το Κατάρ μπορεί να ικανοποιήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον παίκτη.

Το δημοσίευμα του σάιτ «lebuteur»

«Ο Τζαμέλ Αμπντούν θα φύγει σύντομα από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι στην Αγγλίας. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός παραμένει στην κορυφή της λίστας της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού για 1,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα πρόταση αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας αξιώνουν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, η Αλ-Γκαράφα αναμένεται σύντομα να μπουν “σφήνα” για την απόκτηση του παίκτη. Ο σύλλογος του Κατάρ μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τους Πειραιώτες. Δηλαδή, να πληρώσει τα τρία εκατ. ευρώ και να ενισχυθεί εν όψει του πρωταθλήματος της χώρας… Ο Αμπντούν περιμένει από μέρα σε μέρα να μάθει σε ποια ομάδα θα παίζει του χρόνου».

Πηγή: sport-fm.gr