Ο Αντώνης Βλοντάκης δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια.. Δεν μπορεί όμως να τον κατηγορήσει κανένας και κανείς να του καταλογίσει το παραμικρό.. Καθημερινά όπως τόνισε στο gazzetta.gr εδώ και πολλούς μήνες αυτός και οι υπόλοιποι αθλητές του πόλο του Ολυπιακού είναι μάρτυρες μιας τραγικής κατάστασης, ενώ όπως συγκλονιστικά ανέφερε δεν πληρώνονται με χρήματα αλλά με… υποσχέσεις.

Αντώνη, το ποτήρι έχει «ξεχειλίσει», πήρατε τις αποφάσεις σας. Βλέπεις «φως»;

– Δεν ξέρω τι να σου πω παραπάνω. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πολίστες του Ολυμπιακού τα λέει όλα. Δεν μπορούμε να διευκρινίσουμε τίποτα παραπάνω. Είναι λυπηρά αυτά που συμβαίνουν. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση.

– Έμεινες στην ομάδα, είχες πει σε πρόσφατη συνέντευξη ότι πήρες διαβεβαιώσεις και εξηγήσεις πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Μια βδομάδα μετά όλα τα ίδια έχουν μείνει…

– Τι να πω, μου είχαν πει κάποια πράγματα οι υπεύθυνοι, τόνισα ότι θα κάνω υπομονή. Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος στον εργοδότη του, να του ζητάει τα λεφτά που έχει δουλέψει, έχει ματώσει και εκείνος να τον πληρώνει με… υποσχέσεις.

– Το όνομα του νέου επενδυτή που σας λένε πως θα έρθει; Έχεις μάθει κάτι;

– Ναι τον ξέρω. Τον έχω βαφτίσει… Φαντομά. Αφού όλο μας λένε και κάτι διαφορετικό. Τι να πρωτοπιστέψουμε, δεν γνωρίζουμε πια…