Αποφασισμένος να σεβαστεί μέχρι τέλους το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, αλλά και να απολαύσει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος φάνηκε σε δηλώσεις του ο Πέπε Ρέινα.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος με όσα του προσφέρει η ομάδα του, αναφέροντας σχετικά:

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα παίζω ακόμα ποδόσφαιρο. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να απολαύσω όσο καιρό μου μένει. Νιώθω ότι στη Λίβερπουλ με εκτιμούν και έχω όλα όσα χρειάζομαι».

Σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή του, οι φήμες που τον θέλουν να είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Βαλτές στην Μπαρτσελόνα, ούτε το γεγονός πως πρόκειται για την ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, δεν φάνηκαν αρκετά για να του αλλάξουν γνώμη.

«Είναι κολακευτικό να ενδιαφέρεται μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, όμως είναι δύσκολο να ελέγξει κάποιος τις φήμες. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσα στις ομάδες ή με τον μάνατζερ», ενώ αναφέρθηκε και στην προηγούμενη θητεία του στους Μπλαουγκράνα.

«Με βοήθησαν να μεγαλώσω. Έπαιξα πάνω από 50 παιχνίδια και ήμουν λιγότερ από 20 χρονών. Θα ήθελα να είχα αγωνιστεί περισσότερο, όμως δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούμε καταστάσεις».

Πηγή: sport-fm.gr