Ο Βάσκος τεχνικός πήγε πρώτος στο προπονητικό κέντρο για να προετοιμαστεί, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και οι πρώτοι «ερυθρόλευκοι» παίκτες, οι Γιάννης Φετφατζίδης και Ραούλ Μπράβο. Ο βοηθός του Βαλβέρδε, Γιαν Ασπιάθου, καλημέρισε στα ελληνικά τους παίκτες.

Η πρωινή προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Κούλη Δουρέκα και του Τάσου Μητρόπουλου. Αυτή την ώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν ασκήσεις με την μπάλα, ενώ οι τερματοφύλακες αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, όπου επιδόθηκαν σε ασκήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν για λίγο για να δροσιστούν μετά τις ασκήσεις σπριντ και λίγο αργότερα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες για να παίξουν με τη μία την μπάλα. Κατά την διάρκεια των ασκήσεων, ο Τοροσίδης δέχθηκε ένα χτύπημα χωρίς να είναι πάντως κάτι ανησυχητικό. Ο Ιμπαγάσα έτρεξε μόνος του στο γήπεδο. Έκανε ατομικό για προληπτικούς λόγους, καθότι είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Ο Ουρτάδο ο οποίος έχει τεθεί εκτός για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου αρχικά δεν συμμετείχε με τους συμπαίκτες του, αλλά αργότερα μπήκε στο γήπεδο και έκανε ασκήσεις.

Πέταγαν… φωτιές Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μοντέστο, Νέμεθ

Το πρόγραμμα στην συνέχεια περιλάμβανε εσωτερικό διπλό. Ο Βαλβέρδε χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες του, τους κόκκινους και τους μπλε. Μην ομάδα των κόκκινων αγωνίστηκαν οι Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Μιραλάς, Γ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Μοντέστο, Φουστέρ, Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, ενώ με τους μπλε οι Πάρντο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Νέμεθ, Φετφατζίδης, Μέλμπεργκ, Ριέρα, Πάντελιτς, Γκαλίτσιος, Ντουντού (συν γυμναστής ο Ποθάνκο σε βοηθητικό ρόλο). Την θέση του Νικοπολίδη πήρε μετά ο Μέγιερι.

Τρία γκολ πέτυχε ο Νέμεθ, από δύο οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μοντέστο και από ένα οι Φουστέρ, Μιραλάς, Μπράβο και Χολέμπας. Ο Βαλβέρε έκανε αρκετές αλλαγές κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού και ζήτησε από τους παίκτες του μεγαλύτερη πίεση προκειμένου να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους. Αμέσως μετά το τέλος οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν συγχαρητήρια.

Το παρών ο Κατσικογιάννης και δανοί ρεπόρτερ

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης βρέθηκε σήμερα στου Ρέντη και μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού, που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση για τον τραυματισμό του. Ως γνωστόν ο παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ.

Στο μεταξύ στου Ρέντη βρέθηκαν και Δανοί δημοσιογράφοι. Οι ρεπόρτερ από την σκανδιναβική χώρα, που ήρθαν στην Ελλάδα για τις ανάγκες του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη επρόκειτο να κάνουν θέμα με τον Ντένις Ρόμενταλ.

Πηγή: gazzetta.gr