Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου (19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ύστερα από το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε ανανεωμένους τους παίκτες του από τις μέρες που μεσολάβησαν και είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για το φινάλε της σεζόν, όμως για ακόμη μία φορά δεν τους χαρίστηκε…

Το προσεχές ντέρμπι των Πειραιωτών με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει μεγάλη σημασία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για αυτό τον λόγο οι παίκτες γυμνάστηκαν με ιδιαίτερη ένταση.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε αρχικά στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στον έλεγχο της μπάλας και την τεχνική τους, αλλάζοντας πάσες με ταχύτητα και ακρίβεια.

Αμέσως μετά έκαναν ασκήσεις τακτικής, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του 50χρονο τεχνικού στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Έκλεισαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα σε μικρό χώρο, στο οποίο έκαναν στην πράξη όσα δούλευαν νωρίτερα στις ασκήσεις.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμό και σήμερα ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, αν και προπονήθηκε μόνος του, ξεπερνώντας την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί στις 10:30.

Πηγή: sport-fm.gr