Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τότε που ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, έβαζε στοίχημα με τους φίλους της ομάδας του πως δεν επρόκειτο να απολύσει τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, αφού θέλει να… σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ. Η εντός έδρας ήττα των Σικελών, όμως, από την Αταλάντα με 2-1, ανάγκασε τον ιδιόρρυθμο παράγοντα να… χάσει το στοίχημα και να απολύσει τον προπονητή του, φέρνοντας στη θέση του τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Ο παλιός γνώριμός μας, Αλμπέρτο, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως στο τέλος η αποστολή του θα στεφθεί με επιτυχία. «Η ευκαιρία που μου δίνεται είναι σημαντική και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω πως στο Παλέρμο θα βρω παίκτες πρόθυμους να παλέψουν για τη φανέλα της ομάδας. Η παραμονή μας στη Serie A δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αυτό ακριβώς αποτελεί κίνητρο για μένα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ήταν οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Η ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Παλέρμο από τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι αναμένεται από ώρα σε ώρα, ενώ θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση των Σικελών.

Πηγή: sport-fm.gr