Μια άλλη διάσταση στο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Κώστα Φορτούνη έδωσε σήμερα δημοσίευμα από Μέσο της Τουρκίας, που έκανε λόγο για άνθρωπο της τουρκικής ομάδας που ήρθε στην Ελλάδα για να έρθει σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο άσος των Πειραιωτών δεν είναι ο μόνος διεθνής Έλληνας άσος, που αγωνίζεται στη Super League, για τον οποίον ο τουρκικός σύλλογος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, στη λίστα του Νταμιάν Κομολί βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Μάλιστα, από τη γειτονική χώρα γίνεται λόγος για προχωρημένο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε στο πρόσωπο του αρχηγού των «πράσινων». Μάλιστα, στα άρθρα που φιλοξενούνται για το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του 25χρονου μεσοαμυντικού, περιλαμβάνονται και πληροφορίες για το παρελθόν και την πορεία του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιό του Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται -όπως και του Φορτούνη- το καλοκαίρι του 2020, αν και από το «τριφύλλι» ήδη γίνεται προσπάθεια επέκτασής του, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με ενδεχόμενη πώλησή του, που μοιάζει αρκετά πιθανό σενάριο από την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.