Μπορεί ακόμη ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σήμερα να υπάρχει η… αναγκαστική προσγείωση στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στον σύλλογο δεν κοιτούν και το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Μάλιστα, από την Πολωνία έρχεται ένα δημοσίευμα που συνδέει τον «δικέφαλο» του Βορρά με παίκτη για τα χαφ, εκεί όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης, δεδομένων των τραυματισμών Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο, αλλά και του ότι ο Κάνιας δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του.

Συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της χώρας γράφουν πως οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου, Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, πιο γνωστό ως Καφού. Μάλιστα, τονίζουν πως τον ίδιο παίκτη είχαν κοιτάξει και πριν δύο χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Γαλλία.

Η πιο συγκεκριμένη αναφορά γίνεται από τον δημοσιογράφο Κριστόφ Στανόφσκι, ο οποίος στο λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: «Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται για τον Καφού της Λέγκια. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό».

Ο 26χρονος αγωνίζεται στη Λέγκια με τη μορφή δανεισμού από τη Μετς, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο παίκτης έχει κάνει «γεμάτη» σεζόν, με 38 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως «οκτάρι», αλλά είναι δυναμικός και μπορεί να ανταποκριθεί και ως αμυντικός μέσος. Έχει, δηλαδή, ένα πακέτο σαν αυτό που επιθυμεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τους μέσους του.