Την προηγούμενη σεζόν ο Τέβες είχε τσακωθεί με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού αρνήθηκε να μπει αλλαγή σε ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του Champions League και η «απειθαρχία « του αυτή του στοίχισε κάποιους μήνες όταν και τέθηκε εκτός ομάδας.

Έτσι ο 28χρονος Αργεντινός θέλει να βεβαιωθεί πως ο Ιταλός επιθετικός δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με εκείνον και προσπαθεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

«Προσπαθώ να βοηθήσω τον Μάριο. Του μιλάω προσωπικά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάποια περίοδο ήμουν σαν τον Μπαλοτέλι.

Είμαι, πάντα πρόθυμος να τον βοηθήσω και να του συμπαρασταθώ στις δύσκολες στιγμές που περνάει ώστε να μη συνεχίζει να κάνει τα λάθη στα οποία υπέπεσα εγώ στο παρελθόν» ήταν τα λόγια του Τέβες για να συνεχίσει αναφερόμενος στο βίαιο τάκλιν του «Σούπερ Μάριο» στον Σινκλαίρ, το οποίο και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του τεχνικού των «πολιτών»:

«Σε όλους του συλλόγους, που έχω υπάρξει, συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στην προπόνηση, αλλά στην συγκεκριμένα περίπτωση το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, γιατί η Σίτι είναι μια ομάδα που πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως άλλωστε και οι σχέσεις των Μαντσίνι και Μπαλοτέλι. Επομένως για τον λόγο αυτό το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά, επαναλαμβάνω, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού».

Πηγή: sport-fm.gr