Ως συμπαίκτες έζησαν πολλές μαγικές στιγμές με την Γιουνάιτεντ κατακτώντας πολλούς τίτλους με μεγαλύτερο και πιο επικό το Champions League του 1999 με την απίστευτη ανατροπή της Βαρκελώνης στον τελικό με την Μπάγερν. Ο λόγος για τον Γκάρι Νέβιλ και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τον πρώτο πλέον να είναι σχολιαστής και τον δεύτερο ως προπονητή να οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία τους… μπέμπηδες από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της.

Μεγαλύτερη φυσικά ήταν αυτή της πρόκρισης επί της Παρί παρά την ήττα με 2-0 στο Ολντ Τράφορντ, μια ανατροπή που είχε συνηθίσει να κάνει και ως παίκτης. Μετά το τέλος του αγώνα ο Νέβιλ μίλησε με τον Σόλσκιερ και του έκανε τρεις ερωτήσεις. Η πρώτη ήταν που θα ήθελε το άγαλμά του, η δεύτερη πόσα χρήματα θέλει να πάρει στο νέο του συμβόλαιο και η τρίτη πόσα χρόνια συμβόλαιο θέλει, καθώς ο πρώην δεξιός μπακ της Γιουνάιτεντ θεωρεί δεδομένη την παραμονή του πρώην συμπαίκτη του.

Ο Νορβηγός πάντως αφού γέλασε κράτησε χαμηλούς τόνους. Είπε πως είναι απόφαση της διοίκησης για το αν συνεχίσει στην ομάδα, ενώ στάθηκε και στο ότι κατέβηκε στα αποδυτήρια ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ένας άνθρωπος που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή και τον βοηθά σημαντικά και στα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Πηγή: gazzetta.gr