O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε χθες στον τελικό του Open της Μασσαλίας με 2-0 σετ του Μιχαΐλ Κουκούσκιν και κατέκτησε το τουρνουά, για να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στον χώρο του τένις. Στον ημιτελικό με τον Νταβίντ Γκοφέν, ο 20χρονος τενίστας είχε τη συμπαράσταση από έναν φίλαθλο με φανέλα της ΑΕΚ και τζόκεϊ καπέλο ανάποδα.

Στη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας αθλητής ρωτήθηκε για το αν αφιέρωσε τον τελευταίο πόντο «στον τύπο με το τζόκεϊ Μήτρογλου», με τον διεθνή σέντερ φορ να είναι γνωστός στη Μασσαλία, λόγω της παρουσίας του στη Μαρσέιγ. Ο Τσιτσιπάς απάντησε ως εξής: «Ελπίζω να φωνάξουν και το δικό μου όνομα όταν παίζει εκείνος. Δεν ξέρω αν ξέρει ποιος είμαι, είναι πολύ δημοφιλής».

Ο επιθετικός της Γαλατάσαραϊ είδε τις δηλώσεις του Τσιτσιπά και πήρε θέση. Ο Κώστας Μήτρογλου, λοιπόν,, φρόντισε να δείξει στον συμπατριώτη του τενίστα ότι όχι μόνο τον γνωρίζει, αλλά και ότι τον… πρακολουθεί.

«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Open 13. Ταβάνι σου είναι ο ουρανός. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και θα κερδίσεις όλα όσα σου αξίζουν. Ξέρω ποιος είσαι», ήταν η ανάρτηση του «Μητρογκόλ» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.