Οι πολλές αποβολές και οι συχνοί τραυματισμοί, έχουν πλήξει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του φετινού ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης με την επιστροφή των Γκαρσία και Γεωργιάδη, ελπίζει σε καλύτερο δεύτερο γύρο.

Ακόμα οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, για να συμβεί αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται, οι δυο τους βρέθηκαν για να συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα την Δευτέρα, όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους, είχαν ρεπό. Ο Γεωργιάδης βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή, μιας και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αλλά για τον Ουρουγουανό άσο, υπάρχουν ακόμα δύο εβδομάδες αποθεραπείας.

Ο Γιώργος Δώνης, που έχει δει το ρόστερ του να αποδεκατίζεται από κάρτες και τραυματισμούς, θεωρεί πως η επιστροφή των δύο συγκεκριμένων παικτών, μπορούν ν’ αλλάξουν δραματικά, προς το καλύτερο, την εικόνα του «Δικεφάλου» του Βορρά στον δεύτερο γύρο. Με την εκκίνηση του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος οι δύο παίκτες, αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμοι, για να βοηθήσουν την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr