Βέβαιος ότι η αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα του στοιχίσει τη δουλειά του, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έμειναν οριστικά εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλίας (1-1) με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, παρότι αρχικά φάνταζαν ως το φαβορί του ομίλου μαζί με τους Ισπανούς, κατέληξαν να έχουν μόλις τρεις βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής δε θεωρεί ότι θα έχει την τύχη του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην Τσέλσι και πως ο Σεΐχης Μανσούρ δε θα ζητήσει το κεφάλι του επί πίνακι.

«Γιατί να φοβηθώ για τη δουλειά μου;», αναρωτήθηκε ο Μαντσίνι.

«Έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα και το FA Cup. Αν νομίζουμε ότι μόλις σε δύο χρόνια μπορούμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε τρελοί!», ανέφερε, ισχυριζόμενος ότι χρειάζεται πολλή εμπειρία για να μπορέσει μια ομάδα να διεκδικήσει την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά».

«Η Τσέλσι προσπαθούσε δέκα χρόνια για το Τσάμπιονς Λιγκ και το πέτυχαν πέρυσι που κανένας δεν το περίμενε. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να βάλουμε τέτοιο υψηλό στόχο, αφού υπάρχουν πολλές ομάδες καλύτερες από εμάς».

Πηγή: sport-fm.gr