Σκέψεις για δύο αλλαγές υπάρχουν στο μυαλό του Νιόπλια για τον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα, σε σχέση με την σύνθεση του ματς του «Κλ. Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, αν και στην ανοιχτή προπόνηση το βράδυ της Δευτέρας στο Καμπ Νου ο 45χρονος τεχνικός δεν έδειξε ξεκάθαρα τους 11 που υπολογίζει για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εντούτοις έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στο ματς της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη.

Συγκεκριμένα ο Νιόπλιας προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον πολύπειρο από τέτοια ματς Γιώργο Καραγκούνη αντί του Σωτήρη Νίνη, ενώ επίσης για παρτενέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην θέση των αμυντικών μέσων προορίζει τον Κώστα Κατσουράνη, αφήνοντας στον πάγκο τον Σιμάο, προκειμένου να ελέγξει και τον ρυθμό του αγώνα περισσότερο.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι εννιά που θα είναι στην πρώτη σέντρα του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» είναι κάτω από τα δοκάρια ο Τζόρβας, στο κέντρο της άμυνας ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ (δεν παίζει με τρία στόπερ μιας και η Μπάρτσα αγωνίζεται με ένα φουνταριστό), στην αριστερή πλευρά ο Βύντρα και στην δεξιά ο Μαρίνος.

Αμυντικός μέσος ο Ζιλμπέρτο (με Κατσουράνη δίδυμο) και στο κέντρο πλην του «Κάρα», δεξιά ο Γκοβού και αριστερά ο Λέτο. Τέλος για άλλη μια φορά της «πράσινης» επίθεσης θα ηγηθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 4-3-2-1 του Νιόπλια, ο οποίος έχει δώσει ιδιαίτερες εντολές στους Λέτο-Γκοβού να μην ανοίγονται στα άκρα αλλά να συγκλίνουν για να είναι συμπαγής το κέντρο, που είναι και το δυνατό σημείο του αντιπάλου.

πηγή: gazzetta.gr