Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν έχουμε παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν… πόλεμο προκειμένου να πάρουν μεταγραφή. Ο Μόντριτς στην Τότεναμ ή ο Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι έφεραν τα πάνω-κάτω για να φύγουν.

Το ίδιο δεν ισχύει για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος, παρά τις πολλές σειρήνες που ακούγονται για εκείνον, παραδέχεται την επιθυμία του να φύγει κάποια στιγμή από την Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς, ωστόσο, να αφήνει τη σκέψη αυτή να τον απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός είναι το αντικείμενο συνεχιζόμενης μεταγραφικής φημολογίας, που τον θέλει να μετακινείται ακόμα και τον Ιανουάριο στην Αγγλία, για λογαριασμό της Τσέλσι ή της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πάντως ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δηλώνοντας αφοσιωμένος στο παρόν που ζει στην Ατλέτικο και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του: «Το όνειρό μου είναι να πάω στο Μουντιάλ και να συνεχίζω να κερδίζω με την ομάδα μου. Δεν σκέφτομαι πολύ πέρα από την πραγματικότητα που βιώνω καθημερινά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάποιον άλλο σύλλογο, αλλά μέχρι στιγμής έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ατλέτικο»,
δήλωσε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sport-fm.gr