Τη στιγμή που η αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης των επενδυτών παίρνει παράταση για μία εβδομάδα, η ΑΕΚ προετοιμάζεται πάνοπλη για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Πλατανιά, αλλά και επίγνωση πως παραμένει στην τελευταία θέση, η «Ένωση» θα παραταχθεί στο οικείο ΟΑΚΑ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έβαλντ Λίνεν δουλεύει πλέον με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ακόμη και ο σκόρερ της παρθενικής νίκης στο πρωτάθλημα, Ταξιάρχης Φούντας, που αποχώρησε από το πρωινό πρόγραμμα με ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, προπονήθηκε κανονικά χθες το απόγευμα. Ο γερμανός τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, κάτι που αναμένεται στην προπόνηση της Πέμπτης (15:00).

Πάντως πρέπει να αναμένουμε αλλαγές, αφού ο Ρότζερ Γκερέιρο με την εμφάνισή του την Κυριακή πιθανότατα αυτή τη φορά θα είναι στο βασικό σχήμα (με τον Λαγό να μετακινείται αριστερά και τον Παπαδημητρίου στον πάγκο). Αν επιλεγεί σχήμα με σέντερ φορ κι όχι μια άκρως συντηρητική διάταξη δίχως καθαρό προωθημένο όπως στην Τούμπα, είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο Κατσικοκέρης αντί του Φουρτάδο. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει διαγνώσει αμυντικές αδυναμίες στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν πως δεν θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για να κρατήσει το μηδέν, αλλά και με στόχο να σκοράρει.

* Ο Έβαλντ Λίνεν θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» το Σάββατο για να κατασκοπεύσει τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του.

* Από την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα σε Καβάλα και Παναιγιάλειο θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην τρίτη φάση του Κυπέλλου.

Πηγή: Sport-fm.gr