Στο ιταλικό πρωτάθλημα η Ίντερ τα πηγαίνει μία χαρά, πλέον τα καταφέρνει και στην Ευρώπη. Η ομάδα του Μιλάνου αν και δεν εντυπωσίασε κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Παρτιζάν στο «Τσουζέπε Μεάτσα», με αποτέλεσμα να φιγουράρει στη πρώτη θέση του όγδοου ομίλου μετά από τρεις αγωνιστικές.

Εκεί μαζί της είναι και η Ρουμίν Καζάν που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Νέφτσι Μπακού.

ΙΝΤΕΡ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1-0

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσιόνι ήταν εκείνοι που είχαν τη κατοχή της μπάλας και έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού, όμως η Παρτιζάν είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα οι «νερατζούρι» να δημιουργήσουν ελάχιστές καλές ευκαιρίες στη περιοχή των Σέρβων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο… μονόλογος της Ίντερ συνεχίστηκε, χωρίς όμως να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Παρτιζάν, η οποία απείλησε τους γηπεδούχους με μερικές αντεπιθέσεις, αλλά καμία απ’ αυτές τελικά δεν κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και τελικά κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» στο 88’ με τον Παλάσιο.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ 1-0

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της η Ρουμπίν Καζάν κατάφερε να επιβληθεί της Νέφτσι Μπακού με 1-0. Το σύνολο του Κούρμπαν Μπέρντγιεφ ήταν εκείνο που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Κασάεφ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ωραία μπαλιά του Καραντενίζ.

Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων, κυρίως με μακρινά σουτ που όμως δεν είχαν επιτυχία. Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές της Ρούμπιν κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους και έτσι δεν αντιμετώπισαν μεγαλύτερους κινδύνους.

Βαθμολογία όγδοου ομίλου:

1)Ρουμπίν Καζάν 7
2)Ίντερ 7
3)Παρτιζάν 1
4)Νέφτσι Μπακού 1

Επόμενη αγωνιστική (8/11)

Νέφτσι Μπακού- Ρουμπίν Καζάν
Παρτιζάν- Ίντερ

Πηγή: Sport-fm.gr