Οι δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Λάτσιο και Μάριμπορ-Τότεναμ έμπλεξαν για τα καλά τον 10ο όμιλο του Europa League.

Οι τέσσερις ομάδες στριμώχνονται σε απόσταση τριών βαθμών και όλες μπορούν τουλάχιστον να ελπίζουν ακόμη σε πρόκριση.

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 1-1
Μόνο αυτά δεν γίνονται! Όταν ο Παναθηναϊκός μένει πίσω από τη Λάτσιο μ’ ένα αυτογκόλ σαν αυτό του Σεϊταρίδη (25’). Όταν ο Τοτσέ σκοράρει για δεύτερη σερί φορά στο τέλος (90’), κάνει ξανά το 1-1 και τον κρατά ξανά όρθιο. Όταν το γκολ αυτό του δίνει ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Και φυσικά όταν είναι αναμενόμενο ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, αλλά παρόλα αυτά δεν αποτρέπονται επεισόδια σαν αυτά πριν την έναρξη και στο ημίχρονο του ματς.

Μάριμπορ-Τότεναμ 1-1

Αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Τότεναμ δεν κατάφερε σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι να πάρει τη νίκη. Η αγγλική ομάδα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μάριμπορ, αποτέλεσμα που αφήνει και τις δύο στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42’ με τον Μπέριτς, σε ένα σημείο δηλαδή που θα μπορούσε να «κόψει» τα πόδια των Λονδρέζων, οι οποίοι ωστόσο έφτασαν στην ισοφάριση στο 59’ με προσπάθεια του Σίγκουρντσον.

Η βαθμολογία

Λάτσιο 5 (2-1)
Μάριμπορ 4 (4-2)
Τότεναμ 3 (2-2)
Παναθηναϊκός 2 (2-6)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Λάτσιο-Παναθηναϊκός (22:05)
Τότεναμ-Μάριμπορ (22:05)

Πηγή: Sport-fm.gr