Η Πόλη είναι είναι η πόλη του Ολυμπιακού και την Παρασκευή ο πρωταθλητής Ευρώπης θα αγωνιστεί ξανά εκεί όπου κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι στον δρόμο προς τη δόξα ο Ολυμπιακός νίκησε και την Εφές και την  Γαλατασαράι επί τουρκικού εδάφους. Και την Παρασκευή ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ανταμώσει με μια ομάδα και έναν προπονητή που κατάλαβαν καλά πέρσι τι εστί Ολυμπιακός.

«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και ομάδα με εμπειρία πολλών ετών στην Ευρώπη. Παράλληλα έχει ενισχυθεί σε συγκεκριμένες  θέσεις και είναι καλύτερος από πέρσι», είπε ο Οκτάι Μαχμούτι, προπονητής τώρα στην Εφές και μέχρι πέρσι στη Γαλατά. «Θα είναι ένα δύσκολο ματς για μας, άλλωστε κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικό», πρόσθεσε, αφού πρώτα είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται απέναντι στην Μπάνβιτ, την οποία νίκησε 79-69.

Η Εφές ακόμα ψάχνει τον καλό της εαυτό, κάτι που παραδέχεται και ο προπονητής της. «Εμείς δεν είμαστε ακόμα σε θέση να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό σε 40 λεπτά και θέλουμε χρόνο. Μακάρι να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας και να γεμίσει το γήπεδο. Ελπίζουμε να κερδίσουμε», ολοκλήρωσε ο Μαχμούτι.

Πηγή: Sday