Αποφασισμένος να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου στον πάγκο της Βέροια εμφανίζεται ο Γιώργος Αρβανιτίδης. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας του Βορρά» φέρεται να έχει καταλήξει στην απόφαση να αποκτηθεί ξένος τεχνικός και εξετάζει τους διαθέσιμους.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ομάδας είναι να μην τραβήξει καιρό η συγκεκριμένη υπόθεση για να αναλάβει ο επόμενος προπονητής πριν από την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο κ. Αρβανιτίδης βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές, όμως σε πρώτο πλάνο έχει τον αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, να υπάρξει ραντεβού με έναν εκ των υποψηφίων.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Μπάμπη Τεννέ, Ράτκο Ντόστανιτς και Παύλου Δερμιτζάκη, όμως δεν ταιριάζουν στο προφίλ που ψάχνει αυτή τη στιγμή ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Μέχρι να αναλάβει ο νέος τεχνικός την ομάδα προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρύδα, ο οποίος ανήκει από χθες στο δυναμικό των «κυανερύθρων». Ο έμπειρος γυμναστής θα παραμείνει στην ομάδα ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr