Τον τελευταίο χρόνο της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα με τη «Daily Mirror»! Η διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως έχει επέλθει ολική ρήξη στη σχέση του Άγγλου επιθετικού με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το 2013 μπαίνει οριστικό τέλος!

Η άφιξη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο «Ολντ Τράφορντ», με την επέκταση του συμβολαίου του Ντάνι Γουέλμπεκ και την παρουσία των Γιάνγκ και Ερνάντεζ, κάνει υπερπλήρη την επιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων». Αυτή την άποψη ασπάζεται και ο Σκοτσέζος προπονητής του συλλόγου, που εμφανίζεται αποφασισμένος και συμβιβασμένος με την ιδέα ότι την επόμενη χρονιά, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και στήριξε όσο ποτέ τον Γουέιν Ρούνεϊ όταν πριν από δύο χρόνια βρισκόταν με το… ενάμιση πόδι έξω από το «Ολντ Τράφορντ», ανανεώνοντας τελικά τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Από τότε, όμως, ο διεθνής άσος δεν έπεισε ποτέ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή του ότι άξιζε το νέο συμβόλαιο που τελικά υπέγραψε και το οποίο τον δεσμεύει με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2015.

Δεν είναι τυχαίος, άλλωστε και ο παραγκωνισμός του παίκτη στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Φούλαμ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί πως το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης του Ρούνεϊ δεν είναι ικανοποιητικό και από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι τέσσερις επιθετικοί στο ρόστερ, το κενό του καλύπτεται επάξια.

Το φετινό καλοκαίρι και η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος φτάνουν στο τέλος τους και η αλήθεια είναι πως αν ο σύλλογος του Μάντσεστερ προλάβαινε να πουλήσει φέτος τον Άγγλο φορ, θα το έκανε. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Daily Mirror», ο κύκλος του Γουέιν Ρούνεϊ στους «κόκκινους διαβόλους» θα κλείσει το καλοκαίρι του 2013. Σκέψη των ανθρώπων της ομάδας είναι να καταφέρουν να εξοικονομήσουν τουλάχιστον 40 εκατ. λίρες από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, πράγμα που όμως προϋποθέτει αρκετή χρησιμοποίησή του από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον…

Πηγή: sport-fm.gr