Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουν επιλέξει τον εκλεκτό για την επίθεση στον Αστέρα Τρίπολης. Η διοίκηση προσπαθήσει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό, προχωρώντας στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Εμάνουελ Περόνε. Στους Αρκάδες έχουν προταθεί πάρα πολλοί παίκτες, όμως έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις. Πρόκειται για τον Σίπριαν Τανάσα, τον Μίκαελ Φορσέλ και τον Ρόμπερτ Φέσζεσιν.

Ο πρώτος είναι Ρουμάνος με στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Πέρυσι αγωνίστηκε σε Μιοβένι και Αλκή και σημείωσε συνολικά οχτώ γκολ. Ο έτερος «εκλεκτός», ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός είναι το μεγάλο όνομα, με πολύχρονη καριέρα στην Premier League, αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία.

O τρίτος είναι Ούγγρος διεθνής που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Μπρέσια. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Αστέρα ζήτησαν πληροφορίες από τον Φούλοπ για τον συμπατριώτη του, κάτι που σημαίνει ότι ψάχνουν πολύ την περίπτωσή του.

Από εκεί και πέρα, έχουν προταθεί ο Ρούντολφ που πέρυσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό, ο επίσης Ούγγρος Πίτερ Πολοσκέι που έμεινε ελεύθερος από τη Φερεντσβάρος, ο Μπέλο που έφυγε από τη Βασλούι και πάρα πολλοί άλλοι.

Πηγή: sport-fm.gr