Την προσπάθειά του να… ράψει το 4ο αστέρι στη φανέλα του ξεκινάει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 40ου τίτλου στην ιστορία τους!

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ καλούνται να μπουν με προσοχή στην αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του Βορρά», αφού οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και οι Πειραιώτες δεν θα ήθελαν να πέσουν θύματα στην Ημαθία. Για αυτό το λόγο θα μπουν με επιθετικές διαθέσεις από το πρώτο λεπτό του αγώνα και θα προσπαθήσουν να το «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατόν.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι παλιοί, και ιδιαίτερα ο Τζεμπούρ, μάζεψαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας και τους εξήγησαν ότι καμία ομάδα δεν θα τους χαριστεί και όλοι αντίπαλοι θέλουν να νικήσουν τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Κοντρέρας, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Γκρέκο με τον Μανιάτη. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Αμπντούν, στο αριστερό ο Μασάδο και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός είναι οι τραυματίες Τάτος και Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως και οι Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας και Ντιόγο.

Φουλάρουν για Κακουτά

Από αύριο στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να τελειώσουν την υπόθεση με τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Γκαέλ Κακουτά, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Αρκετές ομάδες από τη Γαλλία και την Ιταλία παρακολουθούν την περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ και αυτό λιγοστεύει τις πιθανότητες απόκτησής του.

Για αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να κρατούν… ζεστό τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστιάν Ενροτό, που συνεργάζεται με τον Τζόναθαν Λεζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών και δεν θέλουν να μείνουν ξεκρέμαστοι αν κάτι στραβώσει με τον Κακουτά.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον Κουαρέσμα. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση από όλες τις απόψεις, όμως το κασέ του Πορτογάλου είναι ιδιαίτερα «αλμυρό».

Πηγή: sport-fm