Επιστολή με την οποία εκφράζει την απογοήτευσή του για την ακύρωση της πρώτης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκού, τονίζει ότι περιμένει την επόμενη για να λάβει μέρος και δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη επί της Μάδεργουελ, έστειλε ο πρίγκιπας Φειζάλ.

Στον Παναθηναϊκό όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ρεβάνς με την Μάδεργουελ ώστε να «σφραγιστεί» η πρόκριση και να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ αρκετά χρήματα, ωστόσο ο πρίγκιπας Φειζάλ που απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα το ρεπορτάζ των «πράσινων» και τον κόσμο τους, έκανε ξανά την εμφάνισή του.

Με επιστολή που έστειλε, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η πρώτη ΑΜΚ ακυρώθηκε και τονίζει ότι περιμένει την επόμενη ώστε να μπει στα διοικητικά της ομάδας. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την επικράτηση επί της Μάδεργουελ στην Σκωτία το βράδυ της Τρίτης.

Αναλυτικά η επιστολή του Φειζάλ:

«Είμαστε απογοητευμένοι με την ακύρωση της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αυτή η ακύρωση έχει επηρεάσει αρνητικά τα πλάνα μας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρόλα αυτά, με την παρούσα ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση και στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου όταν θα έχουμε εξασφαλίσει το δικαίωμα να το πράξουμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη χθεσινή της νίκη που φέρνει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στις υπόλοιπες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα σε αυτή της την προσπάθεια».

Πηγή: Sport-fm.gr