Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό, πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, με αντίπαλο τη Λουκέρνη ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που τη συνθέτουν.

Σε αυτήν δεν περιλαμβάνεται ο Μπίμπαρς Νάτχο, κάτι απόλυτα λογικό, καθώς ο Ισραηλινός μέσος έχει πραγματοποιήσει μόλις μία προπόνηση με τους Πειραιώτες. Στους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου δεν βρίσκεται ούτε ο Λεονάρντο Κούτρης, που ίσως να θεωρείται ότι ακόμη δεν βρίσκεται στο 100%, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη Απριλίου.

Αντίθετα, επίσημο ντεμπούτο σε «ερυθρόλευκη» αποστολή κάνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως και οι Γιασίν Μεριά, Ρόντερικ Μιράντα, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Μαντί Καμαρά. Επίσης, επιστρέφουν οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Φετφατζίδης.

Αναλυτικά οι 19 του Μαρτίνς: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Ανσαριφάρντ.