Κατηγορίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο επιθετικός της Λιόν, Μπαφετίμπι Γκομίς, καθώς 38χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, στους οποίους αναγνώρισε το πρόσωπο του άσου των «λιονέ».

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι και ο δεύτερος άνδρας είναι μέλος του γαλλικού συλλόγου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν ξεκινήσει έρευνα.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη και, μάλιστα, υπάρχουν φήμες ότι ο 26χρονος Γάλλος πέρασε τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα της Λιόν, όντας υπό κράτηση, ωστόσο με δήλωση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον μου και, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφτεί, δεν πέρασα το βράδυ μου στην αστυνομία. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή τους», ανέφερε σχετικά ο επιθετικός της Λιόν.

H γαλλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της στο θέμα. «Επισήμως, η Λιόν αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Γκομίς πέρασε τη νύχτα του σε αστυνομικό τμήμα και ότι υπάρχει και άλλος παίκτης μπλεγμένος στην υπόθεση. Ξεκάθαρα αυτά τα ρεπορτάζ από τα Μέσα, προσπαθούν να βλάψουν τους παίκτες που εμπλέκουν και να υπονομεύσουν την ομάδα μας».

Πηγή: sport-fm.gr