Το παλεύει αλλά για πόσο ακόμα; Τα play-offs για την ΑΕΚ μοιάζουν με τεστ αντοχής αφού το μικρό ρόστερ που έχει στην διάθεση του ο Νίκος Κωστένογλου δεν του επιτρέπει να κάνει πολλές αλλαγές και οι παίκτες της Ένωσης είναι αναγκασμένοι να παίζουν χωρίς να πάρουν ανάσα. Ελπίδες για Δέλλα και Κοντοέ.

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play-offs. Δύο ματς που θα κρίνουν το μέλλον της αφού ενδεχόμενη κατάληψη της πρώτης θέσης και είσοδο στα προκριματικά του Champions League θα δώσουν στην Ένωση, βαθιά οικονομική ανάσα. Το ερώτημα είναι ένα; Αντέχει;

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα πρέπει να αγωνιστούν ακόμα 180 λεπτά με τον Λυμπερόπουλος να έχει φτάσει στα όρια του, τους Καφέ και Γεωργέα να τα έχουν ξεπεράσει και τους Μάκο και Λεονάρντο να παίζουν συνεχώς και να αποτελεί ερώτημα το πότε θα «σκάσουν». Ο Κωστένογλου δεν έχει επιλογές στα χέρια του, η κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών του είναι πολύ μεγάλη και μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει.

Η κατάσταση των τραυματιών θα παίξει αρκετά σημαντικό ρόλο. Ο Δέλλας φαίνεται να βελτιώνεται μέρα με την μέρα ενώ πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση. Αν και δεν είναι 100% έτοιμος, βάσει όσων είπαμε προηγουμένως, δεν θεωρείται απίθανο να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Εκτός του «Κολοσσού», αυτός που ανεβάζει στροφές είναι και ο Κοντοές. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και σήμερα ουσιαστικά θα κριθεί αν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr